You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Betöltés...

Rólam

Célom megőrizni amit a természet adott, pótolni, amit megtagadott és még szebbé tenni, ami már megadatott.
Továbbá a vendégek igényeit maximálisan kielégíteni, magas színvonalú kezelésekkel, hogy ne csak a kortalan szépség hanem a kikapcsolódás, feltöltődés érzésével is megajándékozhassam az engem választókat.

Boros Évi vagyok, kozmetikus, szempilla stylist és sminktetováló. 2005 óta dolgozom kozmetikusként.
Munkám során fontos számomra a minőség, a nyugodt légkör és a lelkiismeretesség. Rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken.
Szerencsésnek mondhatom magam, mert a munkám a hivatásom, a hivatásom a hobbym. Bőrdiagnózis után egyénre szabott kezelésekkel kívánom kezelni és kényeztetni a tiniket, fiatalokat és idősebbeket egyaránt. Az egyszerű arckezelésektől a luxus ápolásig minden szolgáltatás elérhető szalonomban.

 

 

 

 

 

A szalonban használt márkákról.....

 

GIGI

GIGI Cosmetic Laboratories, Izrael legnagyobb kozmetikai vállalata – melyet 1957-ben alapított a Magyarországon született Eliezer Landau – 1991 óta van jelen a magyar piacon.
A Gigi Cosmetic Laboratories vezetői azt vallják, hogy kozmetikumaik nem bűvészmutatványra készülnek.
Feladatuk, hogy:
• megőrizzék a megőrizendőt
• kijavítsák a kijavítandót
• elhomályosítsák az elhomályosítandót
• kidomborítsák a szépet és a kellemeset

 

SOLANIE - Magyar Márka

A Solanie története 1936-ban kezdődött amikor Pitó Mihály gyógyszerész és patikus a gyógyítás mellett, a test szépítését és a lélek ápolását választotta hivatásává.
A Solanie termékek lelkét a régi gyógyszerészeti hagyományokra visszavezethető receptúrák és az azokkal átörökített szakmai alaposság adják, melyek célja a hatékony és tudatos bőrápolás. Az igazolt hatást biztosító hatóanyag-mennyiségek, valamint hatóanyagok szinergens kombinációi mindig a legoptimálisabb hatást biztosítják és válnak hatékony egésszé minden Solanie termékben.

 

Szeretettel várom szépülni vágyó Vendégeimet a Diamond Beauty kozmetikában.