You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Betöltés...

Szolgáltatások

HIFU KEZELÉS

nagy intenzítású fókuszált ultrahang kezelés

Bőrünk öregedése és rugalmasságának elvesztése ellen időben érdemes fellépni, hiszen a környezeti tényezők mellett a stressz és a napsugárzás is hatással van ránk. Az idő múlásával a kötőszövetek megereszkednek, kitágulnak a pórusok, apróbb ráncok jelennek meg az arcon, homlokon, nyakon és dekoltázson.

A HIFU kezelés (High Intensity Focused Ultrasonic) nagy intenzitású fókuszált ultrahang kezelés, a ma elérhető egyik leghatékonyabb műtét nélküli orvosi arcfiatalítás, mely mélyen a bőrbe hatolva feszesíti a laza bőrt miközben a felszínén is jótékony hatását fejti ki, így hatékony, megbízható, precíz bőrfeszesítést biztosít. Eredménye a feszesebb, simább bőr, a ráncok csökkenése. Kiváló a szemöldök, nyak és toka emelésére, az arc, dekoltázs bőrének feszesítésére. A kozmetikában használt HIFU technológia, orvosi minősítéssel rendelkező gép.

Mikor javasolt a HIFU kezelés?

Megereszkedett bőr megemelése, bőrfiatalítás, öregedés késleltetésére, ráncok csökkentése, szarkalábak csökkentése, feszesség javítása, fakó, sápadt bőrszínre, bőrtónus, bőrtextúra javítására

 

A HIFU arclifting kezelés előnye:

Preventív kezelésként már 20-30 éves kortól nőknek és férfiaknak egyaránt biztonságos, precíz, gyors és hatékony kezelés. Minimális kellemetlenséggel jár, nincs felépülési idő azonnal látható természetes eredmény. Folyamatos megújulás 3 hónapon át egyénre szabott kezelések konzultáció után azonnal elvégezhető. Télen-nyáron végezhető műtét nélküli arcfiatalítás. Más kezelésekkel jól kombinálható, arc, nyak, toka, dekoltázs területén is végezhető.

Sminktetoválás

Szemöldök tetoválás

A szemöldök tetováláskor leginkább a barna árnyalatait használjuk. A sminktetoválás elkészítése beavatkozástól függően 1-2 órán át tart. Az általam használt festékek, az EU-ban forgalomban lévő hasonló termékek közül, az egyik legmagasabb minősítést kapták. A sminktetováló gép az Egészségügyi Hatóság által legjobbnak minősített tűkészlettel dolgozik. A tetoválást minden esetben steril tűvel végzem, és mindvégig gumikesztyűben dolgozom.

 

Szemöldök tetoválás előnyei:

Mert minden nap időt és energiát takarítasz meg a sminkelésnél. Az esztétikusan elkészített sminktetoválás már nők ezreinek könnyítette meg a mindennapjait.

A megritkult, helytelenül szedett és soha visszanőni nem akaró szemöldökök szinte egyetlen tartós megoldása.
A megfelelően elkészített szemöldök tetoválásról valóban csak a gazdája tudja, hogy szemöldök tetoválás, a külvilág számára nincs tetovált jelleg, hiszen napjainkban a természetességen van a hangsúly! Ezek a jól elkészített sminktetoválás ismérvéi, még akkor is, ha erőteljesebb és sminkeltebb hatást szeretne a viselője.
Ha a szemöldököddel formailag nem vagy kibékülve, a szemöldök tetoválás segítségével ezen is lehetséges változtatni.
Gyermekkori sérülések következtében hiányosan nőtt szemöldök szálak is pótolhatóak szemöldök tetoválás segítségével.
A jól elkészített szemöldök tetoválás fiatalítja az arcot, megnyitja a tekintetett és esztétikusabb megjelenést kölcsönöz a viselőjének!
A legnépszerűbb technikák közé tartozik a szemöldöktetoválás. Elköszönhetünk szemöldökünk mindennapos rajzolásától. Az eljárásokkal korrigálható az esetleges asszimmetria. A szemöldök hiányzó szálait pótolva gyönyörű, szabályos formákat alkotunk.

Szemöldök tetoválás technikák.

Milyen szemöldök tetoválást válasszak?

1. Szálazott szemöldök tetoválás: Természetes hatású, vékony szálacskákból épül fel a szemöldök tetoválás. Nagyon természetes hatású, általában magasan képzett sminktetováló szakemberek tudják szépen, esztétikusan elkészíteni, hiszen rendkívül nagy tudást igényel a készítőjétől, hogy a gyógyult végeredmény valóban természetes hatású legyen.

2. Microbalding szemöldök tetoválás: Más néven japán szemöldök, Nuance Brows stb. a létező legtermészetesebb szálazott szemöldök tetoválás. Nem sminktetováló géppel készül, hanem egy speciális kézi eszközzel, amelyben egy pengéhez hasonló, de valójában több aprócska tűből álló speciális tűsorral szálakat húznak a szemöldök területére. A szálak vékonysága megegyezik az eredeti szálacskákkal. Nem mindenkinek ajánlott ez a technika, hiszen függ a vendég bőrtípusától illetve az eredeti szőrszálak mennyiségétől is az elkészítése. Valamint kopasz bőrfelületre nem ajánlott az elkészítése.

3. Soft Powder szemöldök tetoválás: Napjaink egyik legnépszerűbb szemöldök tetoválása. Valószínűleg azért, mert sminkhatást érhetünk el vele, tetovált jelleg nélkül. Több változata is létezik pl.: lágyan porozott hatás (természetes hatás), Ombre (színátmenetes), valamint erőteljesebb, karakteresebb hatásúra is elkészíthető, attól függ ki milyenre vágyik. Ez a szemöldök tetoválás technika gyógyultan mutatja meg leginkább valódi szépségét. Pár évvel ezelőtt ezek a típusú szemöldök tetoválások váltották ki a régi, klasszikus “csík” szemöldököket.

Hogyan készülnek a szemöldök tetoválások?

Minden munkát alapos tisztítás, fertőtlenítés előz meg. Igényesen elkészített szemöldök tetoválás előfeltétele a gondos előrajzolás! Miután a vendég is és a szakember is elégedett az előrajzolt formával, a megfelelő szín kiválasztásra került, kezdetét veszi az érzéstelenítés és a sminktetoválás, speciális érzéstelenítő tapasz majd érzéstelenítő folyadék kerül a szemöldök területére. A szemöldök tetoválás az érzéstelenítéseknek köszönhetően, ami a munkafolyamat közben is többször előfordul, nem a fájdalmas eljárások közé tartozik. Persze függ attól is, hogy milyen géppel, és milyen speciális érzéstelenítőkkel dolgozik a sminktetováló szakember.

A frissen készült szemöldök tetoválások élénk színűek, sötétebbek, intenzívebbek, mint amilyenek majd a gyógyulás után lesznek. Ezért nem szabad megijedni, ha az első napokban túl intenzívnek érezzük az eredményt, hiszen még egy gyógyulási folyamat hátra van. A végleges eredményt 5-6 hét elteltével látjuk. Ezután egy kontrol tetoválás javasolt, ahol a sminktetoválást végző szakember megnézi a gyógyult eredményt, az esetleges hiányosságokat pedig pótolja.

Az elkészült szemöldök tetoválásnál fontos az utóápolás, hiszen azt, hogy hogyan gyógyulnak a szemöldök tetoválások, ahhoz a viselője is nagyon sokban hozzájárúlhat.

Mire figyelj szemöldök tetoválás után?

-2 hétig tilos a szolárium, szauna, uszoda, wellness használata!
-2 hétig tilos bármilyen kozmetikai kezelést igénybe venni!
-2 hétig tilos a nyaralás, napoztatás!
-A szemöldök tetováláson keletkező pörk réteget (vékony hártya réteg) tilos vakargatni, piszkálni!
-A szalonban kapott speciális utóápoló krémmel a sminktetováló szakember által jóváhagyott formában ápolni, gondozni kell!
-Tilos a tetovált felület feláztatása (hajmosásra nagyon figyelj.)!

Mennyire tartós a szemöldök tetoválás?

Nos ez a téma elég megosztó, hiszen a régi klasszikus kékes-fekete „csík” szemöldök tetoválások több évre, legtöbb esetben pedig örökre tartósak maradtak… , viszont olyat már senki sem szeretne, hiszen mindenki a természetes hatást részesíti előnyben.
Ebben az esetben sajnos meg kell érteni, hogy a természetes hatású szemöldök tetoválások mivel teljesen más módszerrel vannak elkészítve, mint régi tárasaik, emiatt kevésbé tartósak. Az esetek többségében a mai korszerű szemöldök tetoválásoktól nem szabad elvárni, hogy több évre, vagy évtizedre tartós maradjon. A tartósság függ a bőr típusától, a napozási szokásoktól, a kiválasztott szín és technikától, hormonális változásoktól.
Vagyis elég sok mindentől, de nagy általánosságban elmondható, hogy a mai mindenki számára divatos és természetes hatású szemöldök tetoválások általában 1,5-3 évig tartanak. Szükséges min. 2 évenként a frissítésükre, mert különben elhalványodnak a bőrből.
Úgy gondolom ez mindenképpen előny és nem hátrány, hiszen benne van a változtatás lehetősége!! Ki tudja legközelebb lehet más technikát, színt stb. választanál…, de az is lehet pár év alatt változol, változik az ízlésed is , arcod is és emiatt már teljesen más az ami jól áll neked.
Bízom benne, hogy segíteni tudtam neked a döntésben, és választ adtam felmerülő kérdéseidre, kételyeidre! Most már nincs más hátra csak élvezd a szép szemöldök tetoválás adta előnyöket…

SZEMPILLA ÉPÍTÉS

Szempilla hosszabbításnál a természetes szempillasor ívét követve különböző hosszúságú műszempillákat helyezünk fel szálanként, speciális ragasztó segítségével a vendég saját szempilláira. A műszempillák vastagabbá és hosszabbá teszik a saját szempillákat, miközben természetes, egészséges hatást nyújtanak.

 

A szálas műszempillák típusai és elnevezésük

1D (klasszikus) szempilla

Régi nevén 3D szempilla. Ez a legelterjedtebb elnevezés a szempilla-hosszabbítás területén. Ma ezt a technikát 1D-nek is nevezik, hiszen egy szempillára egyetlen szál műszempilla kerül.

2D szempilla

Ez a technika a duplázást jelenti, vagyis speciálisan könnyített pillák használatával egy természetes pillára két műszempilla kerül, így sokkal dúsabb hatás érhető el, a saját szempilla roncsolódása nélkül!

 

3D szempilla

Ez a technika pedig a triplázást vagy volume (Russian volume) technikát jelenti, ahol már három könnyített súlyú szempilla kerül applikálásra egy saját pillára. A dúsítás még ennél a technikánál is szép, természetes hatású, helyes applikáció mellett a saját szempillát nem károsítja.

4D - 6D szempilla

Más néven volume, Russian volume technika (4D, 5D, 6D) Oroszországból indult, az Egyesült Államokat szinte azonnal meghódította, mára pedig Európában is kedvelt megoldás. A volume technikánál 3-6 szál extra könnyített súlyú és vékonyságú pillát applikálunk egy szempillára. Ennél az applikálásnál speciális csipeszt és technikát alkalmazva dúsítjuk a szempillát. Tapintása selymes hatású, viselése könnyed. Ezt a technikát a már gyakorlattal rendelkező stylistoknak ajánljuk!

MesoHair kezelés

Hajhullás megelőzése MesoHair kezeléssel.

Rendszeres alkalmazása stimulálja a haj növekedését. Nem tartalmaz parabéneket, alkoholt, színezéket, illatanyagokat és allergéneket. A MESO HAIR egy peptides szérum, mely megerősíti a hajhagymákat és gátolja a hajhullást. Ajánlott prevenciós kezelésre is!

 

MesoHair kezelés hatásai:

-védi és regenerálja a hajhagymákat
-serkenti a sejtek anyagcseréjét
-megakadályozza a hajhullást
-javítja a fejbőr mikrokeringését
-lassítja tüsző öregedési folyamatot
Gyorsítja a hajnövekedést. Amikor mezoterápiás hajkezelésre kerül sor, akkor nem a fejbőrre kerül a hatóanyag, hanem célzottan juttatjuk azt, az érintett részre, ezáltal sokkal jobb lesz a hatékonysága. A bőrünk nagyon ellenálló, ezért a 2-3 mm mélyen lévő szőrtüszők elérése csak a mezoterápiás hajkezeléssel oldható meg.

Az egészséges haj élmény elérésére, a hajhullás ellen, annak megelőzésére, az egyetlen megoldás a MESO HAIR szérum bejuttatása, a hajhagymákhoz.

A mezoterápiás hajkezelés esetén, a vendég diagnózisának megfelelően egyénileg elkészített hatóanyagkészítményt juttatunk a hajgyökerekhez. A hatóanyagkészítményben ásványi anyagok, nyomelemek, vitaminok, valamint hajképződést segítő anyagok találhatóak. A megfelelően összeállított mixet egyenletesen, körülbelül egy centiméteres távolságonként juttatjuk a fejbőr alá. Az alapos kezeléshez 1-1,5 cm-es távolságonként kerül bejuttatásra a szer. Fontos megjegyezni, hogy nemcsak az érintett bőrfelületen végzik a kezelést, hanem akár a teljes hajas fejbőrön. A beszámolók alapján a kezelés nem jár fájdalommal, inkább csak egy kissé kellemetlen érzéssel.

A kezelés eredménye nők esetében, szinte mindig sikert hoz. Férfiaknál, olyan esetekben, ahol hormonális kopaszodás lépett fel (amely genetikai eredetű), ott csak hatásról beszélhetünk, ugyanis ez a fajta kopaszodás nem állítható meg. Viszont a kezeléssel talán lassítható a folyamat. Más esetekben, a fejbőr mezoterápiás kezelése / kezelései, a női-, vagy férfi páciens számára eredményes lehet a hajhullás megakadályozásában. A hatékony kezelést követően, így a hajszálakba visszatér az élettel teli energia, és még erősebbé is válik. Továbbá, segít a fejbőrbe beültetett haj, gyorsabb ütemű “hajasodás” folyamatában is.